Evelien Slim

Communicatiestrateeg en contentmaker

SSR – opleidingsinstituut voor de rechtspraak

SSR is het eigen opleidingsinstituut voor de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie. In teamverband heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van de nieuwe website van SSR.

Speerpunt was het online ontsluiten van het studieaanbod van ruim 700 titels van cursussen, trainingen, leerlijnen, themadagen, professionele ontmoetingen, events en webcolleges.
Met zo’n 40 webredacteuren die het studieaanbod dagelijks actueel houden was het een fikse klus.

Dit was onderdeel van mijn werk als communicatieadviseur bij SSR. Verder verzorgde ik er nieuwsbrieven, folders, brochures en dergelijke en dacht ik mee over de (marketing)communicatiestrategie van SSR. Ook ben ik als communicatieadviseur betrokken geweest bij de oprichting van de Leiderschapsacademie Rechtspraak.

Bekijk de website van SSR

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2020 Evelien Slim

Thema door Anders Norén